Gør dit boligsalg bedre med en dronepræsentation

Reklameindlæg

Når man skal sælge sin bolig selv, kan der være mange forskellige måder at gøre det på. Én af de nyere og tiltagende populære måder er med dronefotos og video. Vi har derfor bedt Ulrik fra Dansk Drone Netværk om at fortælle om de fordele, der er ved at benytte en dronepræsentation, når man skal sælge sin bolig.

Når man er på boligjagt, får man læst rigtigt mange boligbeskrivelser igennem! Disse tekster beskriver ofte nærområdet, der for flertallet af boligkøbere også er overordentligt relevant.

Vi kender alle sætninger som ”Et stenkast fra vandet”, ”Få minutter fra indkøb og skole” mv. men hvad er bedre end at skrive det? At vise det!

Du kan nemt vise dette med dronefotos og dronevideoer, der viser virkeligheden og at fx stranden rent faktisk kan ses fra huset.
Du ved at billeder siger mere end ord! Men video siger meget mere end billeder. Alle tendenser peger på at vi bruger mere og mere tid på at se video fremfor at læse tekst online – nogle peger på at op imod 80 % af vores online tid indenfor få år vil blive brugt på at se video.

Med de billeder og beskrivelser, du kan formidle på fx et minut, skal der en meget lang tekst til for at formidle det samme – og her kan du risikere at miste en boligkøbers interesse.

Her bliver droner super relevante! Med droner kan det dokumenteres, at skole, sport, indkøb m.v. altså ligger tæt på – også lige så tæt på, som du har skrevet i din boligannonce. Eller at din beliggenhed er unik pga. åbne vidder, marker, vand eller skov. Dette kan realiseres med en dronefotosession som derved giver din annonce mere troværdighed.

Når du som sælger ønsker at fremvise dit lokalområder, er droner et must i dine overvejelser.

Foruden luftfotos kan droner også indhente fantastisk videomateriale. Herved kan du som sælger fremvise alle vinkler af hus, have og nærområde på 1-2 min. Det er relevant, da kampen om opmærksomheden fra huskøberne er hård. Samtidig er mange af os blevet mere ”digitalt dovne”. Vi gider ofte ikke længere læse eller bladre os igennem beskrivelser og fotos. Vi vil have informationerne serveret kort og flot – og de som ikke forstår at præsentere deres bolig optimalt – får ganske enkelt færre besøg!

Få taget dronefotos og video af din bolig!

I samarbejde med Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk er det nu muligt, at få taget dronefotos og video af din ejendom!
Vi søger netop nu hussælgere, som kan se idéen i en dronepræsentationsfilm og/eller luftfoto. Af samme årsag tilbyder vi i en begrænset periode at få produceret en film med 25 % rabat. Vi filmer og klipper en video sammen inkl. musik.

Kampagnepriser

Drone-fotopakke (10 billeder): kr. 1.995,- inkl. moms

Dronevideo (1-2 min. inkl. tekster/grafik): kr. 4.995,- inkl. moms

Dronefoto- og videopakke: kr. 4.121,- inkl. moms – spar 25 %! Normalprisen er kr. 5.495,- inkl. moms.

Er du interesseret i at blive blandt de allerførste med dronepræsentation af din ejendom, skal du blot kontakte Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk på telefon 71990824 eller på e-mail hello@selvsalg.dk

Lovgivning:

Alle kan i dag købe en drone. Der er dog stor forskel på dronens og amatørpiloters flyveegenskaber og så er der selvfølgelig lovgivning på området. Dvs. at som privatperson er det ulovligt at flyve i villakvarterer eller i byer. Faktisk skal du som minimum være 150 m fra nærmeste bebyggelse og ej tættere end 5 km fra lufthavn eller flyveplads. Trafikstyrelsen er øverste myndighed på området og det er dem som godkender de kommercielle droneoperatører i Danmark.

Til sammenligning har en kommerciel droneoperatør dispensation til at flyve i byzoner og må flyve op til 2 km af lufthavn. Ligeså benytter en certificeret droneoperatør professionelt udstyr/kamera og har gennemgået et uddannelsesforløb i sikkerhed og regler vedr. flyvning i offentlig luftrum samt er indehaver af en lovpligtig ansvarsforsikring.

 

Læs mere:

Dansk Drone Netværk

Bekendtgørelse af lov om luftfart og Lov om ændring af lov om luftfart