Vind en lækker lagkage!

Tiden flyver afsted og der er allerede gået 3 år siden Selvsalg.dk første gang så dagens lys.

Selvsalg.dk har siden april 2013 været et alternativ til den traditionelle ejendomsmægler og ønsket om at spare på omkostninger og salær, tiltrækker stadig flere selvsælgere.

I løbet af de første måneder blev der sat mere end 1.000 boliger til salg på Selvsalg.dk og allerede i 2014 var der solgt 2.000 boliger – det er vi rigtigt stolte af og succesen stopper ikke her. I skrivende stund har mere end 4.254 solgt deres bolig selv på Selvsalg.dk og den gennemsnitlige salgstid er kun 58 dage.

Lad os lave et sjovt lille regnestykke med 4.254 solgte boliger og et gennemsnitligt salær på kr. 30.000,-. Der er altså sparet hele kr. 127.620.000,- alene på salær ved at sælge selv.

Ethundredeogsyvogtyvemillionersekshundredeogtyvetusindekroner!

Hjælp os til at blive bedre

På Selvsalg.dk kan vi li’ udvikling og optimering – og vi arbejder hver dag på at blive bedre. Specielt feedback fra vores brugere hjælper os i denne proces. Senest er det blevet til bloggen her, som løbende fyldes med gode råd og tips til dit selvsalg.

Sidder du med en god idé til hvordan Selvsalg.dk kan optimeres, samarbejder du synes vi mangler eller noget helt tredje, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Skriv til os på hello@selvsalg.dk eller ring på tlf. 7199 0824 – vores kundeserviceteam sidder klar til at tage imod alle dine forslag.

Selvsalg fylder 3 år – vind en lagkage

I anledningen af Selvsalg.dks 3 års fødselsdag, har vi lavet en lille konkurrence på Facebook. Vi udlover 3 gavekokonkurrence-teaserrt til lækre lagkager fra Lagkagehuset. Hvert gavekort har en værdi á kr. 398,- hvilket svarer til en lagkage til ca. 12 personer.

Deltag i konkurrencen her ved at like opslaget og svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet: Hvor mange år fylder Selvsalg.dk?

Konkurrencen løber frem til mandag den 11/4 kl. 12, hvor vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser. Vinderne vil blive offentliggjort på opslaget.

Alle kan deltage, så spred gerne budskabet 🙂

 

De bedste hilsner fra team Selvsalg.dk

Majken Madsen
Product Manager