Lidt gode råd til at holde fremvisning

Før fremvisningen

Når du skal vise din bolig frem, er det en god idé – ligesom til Åbent Hus – at forberede sig lidt på forhånd, både på de spørgsmål, der kan være til din bolig og med en let oprydning og rengøring.

• Print din salgsopstilling ud og læg den klar, så boligkøberen har oplysningerne foran sig og kan notere – gerne sammen med et par kuglepenne

• Luft ud

• Sørg for at der er rent og ryddeligt. Man må gerne kunne se, at der bor nogen i boligen og at det er et hjem, men rod og snavs forstyrrer øjet og køberens oplevelse i din bolig

• Tænd stearinlys – det skaber en god stemning

 

Vis din bolig frem

aabenthusfremvisningNår køber ankommer, så kan det ofte være en god idé blot at lade dem gå alene rundt lidt, så de kan danne sig et indtryk af boligen. Hold dig i nærheden, så eventuelle spørgsmål kan besvares med det samme – det sender også et signal om, at du står til rådighed for dem 🙂

Hvis der er forhold, du er usikker på eller skal undersøge nærmere – det kan være forhold i din ejerforening, andelsboligforening, grundejerforening eller andet – så aftal at du undersøger det og melder tilbage til køber så hurtigt som muligt.

Hav en liste parat, så du kan notere boligkøbernes kontaktoplysninger og spørgsmål – på denne måde kan du nemt følge op på potentielle købere. Du kan med fordel benytte den liste, vi har lagt ind her. Du kan også downloade listen her.

 

Efter fremvisningen

Hvis du har aftalt at undersøge nogle ting for køber, så undersøg dem og meld tilbage. Det kan også være en god mulighed for at følge op med køber, så du kan få deres feedback til din bolig.

Hvis køber er interesseret, så aftal gerne et nyt tidspunkt, hvor I kan mødes og tale nærmere om din bolig.

Husk at få alle aftaler om køb, pris, overtagelse, og så videre på skrift, så I ikke bliver uenige om den aftale, I har lavet og også så I hurtigt og nemt kan gå videre til en boligadvokat, der kan udarbejde jeres købsaftale.

Relaterede blogindlæg

Lidt gode råd til afholdelse af Åbent Hus