Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Boligadvokat

Når du sælger din bolig selv, kan du benytte denne tjekliste, så du er godt forberedt, når du udarbejder din annonce og når du har solgt din bolig. Dette er fjerde indlæg i en serie.

Du kan læse de foregående tre indlæg her:

Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Pris og økonomi

Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Billeder og plantegning

Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Beskrivelse 

Boligadvokat

Når du har fundet en køber til din ejerbolig, anbefaler vi altid, at du benytter en ansvarsforsikret boligadvokat til at udarbejde købsaftale og indhente dokumenter, så du er bedst muligt sikret. En boligadvokat kan også hjælpe med kommunikationen med købers advokat, rådgiver og bank, så du blot skal koncentrere dig om overdragelsen af din solgte bolig og din nye bolig.

Boliga Selvsalg har et samarbejde med Boligadvokatkontoret, der tilbyder Selvsalgspakken, hvor de bl.a. indhenter dokumenter, udarbejder købsaftale og det øvrige fornødne, så du kan komme godt i mål med din handel. Selvsalgspakken koster kr. 9.000,- inkl. moms, og du kan læse meget mere om den her.

Boligadvokatkontoret står også til rådighed for dig, før du har fundet en køber. Har du et spørgsmål af juridisk karakter, følger deres rådgivning med din annonce på Boliga Selvsalg, så du fx kan spørge dem om, hvad en bestemt servitut på din ejendom betyder i forhold til et salg, hvordan du skal forholde dig til et eventuelt specielt ønske fra køber eller andet. Du kan både ringe og skrive til dem via denne side.

Boligadvokatkontoret har endvidere en “Bolighandel A-Z” som du kan finde her.

Når du benytter en ansvarsforsikret boligadvokat til at varetage din købsaftale, får du samme sikkerhed som ved brug af en ejendomsmægler.

Du har selvfølgelig helt frit valg med hensyn til valg af boligadvokat og rådgiver.

Sælger du andelsbolig, har du som oftest en administrator tilknyttet din forening, der kan hjælpe dig med at udarbejde de nødvendige papirer. Bestyrelsen i din forening kan hjælpe dig med kontakten til administrator.

Relaterede blogindlæg

Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Pris og økonomi

Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Billeder og plantegning

Tjekliste, når du skal sælge din bolig selv: Beskrivelse 

Du har solgt din bolig og overtagelsesdagen nærmer sig – hvad gør du nu?