Velkommen til Selvsalgsbloggen

Du kan godt selv – og vi vil så gerne hjælpe dig.

Vi har længe haft en drøm om at skabe et univers, hvor vi kan dele faglig viden, nyttige tips & tricks og inspiration til dit selvsalg. Denne drøm er nu blevet til virkelighed og vi håber, I vil tage godt imod Selvsalgsbloggen.

Vi vil gerne gøre det lettere for dig at sælge din bolig selv og spare salæret! Vores mission er derfor, at Selvsalgsbloggen kommer til at indeholde ALT, hvad du har behov for at vide, når du vil sælge din bolig selv – og lidt mere til 🙂

Indlæg på Selvsalgsbloggen vil tage udgangspunkt i de spørgsmål vi modtager i kundeservice, så hold dig endelig ikke tilbage. Hvis du sidder med et spørgsmål, en idé eller et emne du godt kunne tænke dig at vide mere om, så send en mail til hello@selvsalg.dk.

Du kan allerede nu samle inspiration og viden i blogindlæg om bl.a. Ejendomsværdiskat, Energimærke, Boligrapporter, Huseftersynsordning og Ejerudgifter eller læs om Dan, der selv solgte sin bolig og sparede 40-70.000 kr. Du kan også skrive dig op til Selvsalgsbloggens nyhedsbrev, så får du direkte besked når der er nye indlæg på bloggen.

Er det let at sælge sin bolig selv?

Måske ikke, men med vores hjælp bliver det lettere end du tror.

Når du sælger din bolig på Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk, er du ikke overladt til dig selv. Vores samarbejdspartner Boligadvokatkontoret giver dig gratis juridisk rådgivning, Daniel Perell og Boligeftersyn hjælper dig med alt omkring tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke og kundeservice sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål, både på telefon og mailtelefon og mail.. 

Blogpolitik

Vores blogpolitik er kort og meget konkret: Vi vil elske, hvis du kommenterer på vores blogindlæg og du må altid gerne være kritisk, men hold den gode tone.
På vegne af teamet på Boliga Selvsalg – Selvsalg.dk

Majken Madsen
Product Manager